Τετάρτη, 6 Ιουλίου 2011

NIVEA –100 χρόνια αφοσίωσης στην επιδερμίδα

omorfia-386
NIVEA –100 χρόνια αφοσίωσης στην επιδερμίδα
Φαίνεται ωραία και κάνει τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο να δείχνουν ωραίοι. Είναι εύχρηστη και έχει πολλά ταλέντα. Το άρωμά της ξυπνά μνήμες παιδικής ηλικίας και δεν χρειάζεται να κυνηγάει τις τάσεις. Είναι τέλεια ακριβώς όπως είναι - ένα κλασσικό και διαχρονικό προϊόν που είναι σήμερα 100 ετών: Χρόνια Πολλά, NIVEA Creme!
Μια ήρεμη επανάσταση πραγματοποιήθηκε το 1911. Δημιουργήθηκε μια κρέμα η οποία έφερε την επανάσταση στον κόσμο της φροντίδας της επιδερμίδας. Για πρώτη φορά, επιτεύχθηκε ο συνδυασμός νερού και λαδιού σε ένα σταθερό γαλάκτωμα. Εμπλουτισμένη με ενυδατικά λιπίδια, έλαια και συστατικά με λεπτό άρωμα, γεννήθηκε μία ολόλευκη κρέμα – θρύλος που έγραψε ιστορία.
Η πρώτη φορά που ερχόμαστε σε επαφή με την κρέμα NIVEA , συχνά μας πάει πίσω σε γλυκές αναμνήσεις της παιδικής μας ηλικίας, χειρονομίες και συνήθειες φροντίδας τις επιδερμίδας . Όπως όταν για παράδειγμα οι μητέρες μας μας έβαζαν κρέμα μετά το μπάνιο, ή ακόμα και στη μύτη, το μέτωπο και τα μάγουλα, πριν πάμε έξω για να παίξουμε.
Η NIVEA Creme είναι ένα «κομμάτι» του σπιτιού μας, το οποίο μπορούμε να πάρουμε μαζί μας όπου και αν πάμε . Είναι κομμάτι από τις αναμνήσεις των ανθρώπων σε όλο τον κόσμο, και δε θα βγει ποτέ εκτός μόδας.
Εμπιστοσύνη σε κάθε φάση της ζωής μας
Δεν αποτελεί έκπληξη ότι η NIVEA είναι τόσο δημοφιλής σε ολόκληρο τον κόσμο. Βοηθά στη διατήρηση του προστατευτικού στρώματος της επιδερμίδας, απαλύνει την επιδερμίδα, βελτιώνει την ελαστικότητά της και της προσδίδει λάμψη. Η NIVEA εμπνέει ανθρώπους σε όλο τον κόσμο για να δημιουργήσουν τις προσωπικές τους συνήθειες φροντίδας της επιδερμίδας. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ενυδατική μάσκα για την επιδερμίδα που έχει εκτεθεί στον ήλιο. Επίσης, έχει θεαματικά αποτελέσματα όταν χρησιμοποιείται για ντεμακιγιάζ ματιών. Μια μικρή ποσότητα της κρέμας μπορεί να τιθασεύει τα ατίθασα μαλλιά, ενώ όταν εφαρμοστεί το βράδυ στα χέρια και τα πόδια τα κάνει απαλά όπως του μωρού. Η NIVEA χαρίζει αξιόπιστη φροντίδα σε όλες τις καταστάσεις της καθημερινότητάς μας.

myworld.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου