Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011

10 θανατηφόρα λάθη που κάνουν οι άντρες σε μια σχέση

1) Αδιαφορεί για το τι κάνεις!
2) Προτιμά να βγαίνει με φίλους και όχι με σένα!Πολλές φορές ενώ έχετε να βγείτε εβδομάδες, προτιμά να πάει σε αγώνα με τους φίλους ή γενικά να κάνει οτιδήποτε άλλο μη σημαντικό από το να σε δει.
3) Σου μιλάει και φέρεται λες και είσαι ο κολλητός του!Συχνά σε μια συζήτηση ξεχνιέται και σου πετάει τη φράση “καλά μαλάκας είσαι;” ή “πω ρε φίλε, αυτήν θα την πήδαγα άνετα”.Μετά από αυτό μην απορείτε πως φεύγει ο έρωτας και ξενερώνουμε.
4) Ακυρώνει ραντεβού που περίμενες τρελά, επειδή και μόνο ξενέρωσε που έχασε η ομάδα του.
5) Σε έχει δεδομένη!Δηλαδή σε έχει σίγουρη και ξέρει πως ότι και να σου κάνει, αλλάξει δεν αλλάξει χαρακτήρα εσύ θα μείνεις μαζί του.

6) Δεν προσέχει την εμφάνιση του και φορά ό,τι πιο αντισεξουαλικό υπάρχει!
7) Aυτός πιστεύει ότι μπορεί να κερατώνει και να ξενοκοιτάει, εσύ όμως όχι.Επίσης μπορεί να έχει επαφές κοριτσιών στο κινητό του και είναι απόλυτα φυσιολογικό να κοιτάει μια κοπέλα που θα περάσει τυχαία στο δρόμο, μη τυχόν όμως επιχειρήσεις να το κάνεις εσύ αυτό, θα σε “κρεμάσει”.
8) Δεν είναι αρκετά ρομαντικός!Ενώ στις αρχές σου έλεγε τα πιο τρελά γλυκόλογα και τα μηνύματα άγγιζαν τα 500 ανά βδομάδα, τώρα με το ζόρι θα σου πει ένα ¨είσαι πολύ όμορφη σήμερα”.
9) Αφήνει εσένα να πληρώσεις!Δεν αντιλέγω, κανονικά πρέπει το ποσό να μοιράζεται στα δυο και να πληρώνουν και οι δυο.Αλλά κάνε μας έστω και μια φορά τη χάρη και δείξε λίγη γενναιοδωρία!
10) Βαριέται που ζει και πολλές φορές απλά κάθεται και κοιτάει το ταβάνι, το κενό ή οτιδήποτε άλλο που να μην έχει σχέση με σένα την στιγμή που του μιλάς!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου